SRP Suspension

SRP Suspension staat voor “Suspension Replacement Parts”. JJ Suspension produceerd met ESA Repair vervaningsonderdelen om elektronische schokdempers te kunnen repareren en reviseren. SRP Suspension is het eigen ontwikkelde merk van JJ Suspension en ESA Repair.

Waarom SRP Suspension?

Het merk is geboren na een toenemende vraag voor schokdempers op motorfietsen die van origine voorzien zijn van een elektronisch demping systeem zoals BMW ESA of Ducati S Electronic Suspension. Het nadeel van deze systemen is dat de “motor”de dempingsinstellingen bepaald. Deze zijn niet altijd optimaal voor de gebruiker en de omstandigheden. Bovendien staan deze elektronische dempers bekend om onbetrouwbaarheid en snel defect raken. Vervanging is vaak 2-3x zo duur dan het plaatsen van een SRP demper.

Wanneer elektronische vering te kort schiet

JJ Suspension bouwt met SRP dan een, indien gewenst, volledig instelbare schokbreker en plaatst deze in de motor. Vervolgens plaatsen we in de motor een stukje elektronica die de motor doet denken dat deze nog is voorzien van elektronische dempers. Wanneer de motor is voorzien van een elektronische preload adjuster (instellingen voor rijden met bagage of passagier) dan blijft deze wel behouden.

Kwalitatief hoogwaardige schokdempers met goedkeuring

SRP Dempers worden uitgebreid ingemeten, berekend en vervolgens testgereden om zo tot de meest perfecte demper te komen. De ontwikkeling van een SRP demper neemt daarom ook enkele weken tot maanden in beslag. JJ Suspension maakt met SRP gebruik van automotive goedgekeurde, hoogwaardige componenten en heeft een samenwerking met Hyperpro voor het inkopen deze onderdelen. Daarom hebben al onze dempers ECE en TÜV goedkeuring.

 

Jouw motor er niet bij?

Wij ontwikkelen graag, samen met jou, jouw ultieme schokdemper en dat kost jou niets extra’s! Vul het formulier in voor de mogelijkheden.

[contact-form-7 id=”133″ title=”Contact”]