SRP achterschokdemper voor de Multristrada 1200

De Ducati Multistrada 1200 is standaard uitgerust met Öhlins schokdempers. Er zijn twee versies: de versie zonder elektronische demping, en de versie met. De SRP schokdemper voor de Ducati multistrada is ontwikkeld ter vervaning van de elektronische demper, maar kan natuurlijk ook gewoon voor de standaard versie gebruikt worden.

Te hard of te zacht?

De Multistrada 1200 voorzien van elektronisch instelbare shokdempers kan via het menu in hoogte versteld worden wanneer men met koffers rijder of passagier, maar ook instellingen voor de demping van soft naar sport. Bij die laatste instellingen komen de klachten vandaan: de klanten vinden hem bij soft veel te zacht, bij sport veel te hard en bij normaal is er niet echt een merkbare middelmodus.

SRP: volledig instelbaar naar wensen van de rijder

Met SRP dempers geven wij de mogelijkheid weer terug zelf te bepalen over de instellingen van de demping. Wij hebben de dempers zo gebouwd dat deze beter functioneren dan de originele elektronische dempers en geven daarnaast de controle weer terug aan de rijder: deze kan zelf zijn voorkeuren bepalen en instellingen veranderen. Het is dus niet meer de computer die vaste instellingen bepaald, maar jij als motorrijder. Geen enkele motorrijder is namelijk hetzelfde! Uiteraard blijft de hoogteverstelling wel gewoon functioneren.

Ook ter vervaging van defecte demper

Heeft u een elektronische Öhlins Multistrada achterschokdemper? Ook dan is SRP een zeer goede keus. Een vervangende demper begint hij €749,- incl elektronica en is daarmee significant goedkoper dan een vervangende originele demper.

SRP Achterschokdemper incl electronica V.A. €749,- Interesse of meer informatie?

 

[contact-form-7 id=”133″]