YSS Suspension

JJ Suspension is dealer van de schokdempers en veren van YSS Suspension.

YSS is van origine een merk uit Thailand welke schokdempers produceert voor bijna elke motor, scooter en bij sommige modellen ook voor de auto. Om de kwaliteit van de producten naar een hoger niveau te krijgen vindt de ontwikkeling van veel YSS producten in Nederland plaats door Nederlandse engineers. Door slim te produceren met hoge volumes in Thailand, weet YSS zich te onderscheiden door een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en een zeer breed assortiment waar nagenoeg elke motorfiets van elk bouwjaar in opgenomen is.

Vervangingsveren

YSS suspension, levert lineaire vervangingsveren voor nagenoeg elke motor en motortype. Door de uitgebreide applicatielijst en een breed assortiment aan veren gebruikt JJ Suspension vaak de lineaire veren van YSS in de voorvork.

Vooral bij circuitgebruik of zwaar offroad gebruik,  halen de progressieve veren niet altijd het gewenste resultaat geven voor de rijder en zijn gebruik. Als motorcrosser zijn wij goed bekend met de wensen van de gebruikers onze ervaring hebben wij opgedaan door zelf jarenlange actief te zijn in op de baan en aan de vele wedstrijden waar wij zelf succesvol aan hebben deelgenomen .

Wil je weten wat bij jouw gebruik past? Neem dan contact met ons op!

Schokdempers

Behalve veren is YSS heel populair bij gebruikers van oudere motoren: omdat YSS al zeer lang op de markt is, hebben zij een zeer groot assortiment aan schokdempers voor nagenoeg elke motor. Daarnaast is ook de variatie in de schokdemper groot: van de ecoline, welke een kwalitatief goede en budgetvriendelijke vervanging biedt voor de originele demper(s) tot full race spec schokdempers voor de wegrace en en motorcross. Een Schokdemper van YSS is beschikbaar vanaf €199,- . Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

YSS PD fork valve

Voor € 99,- de ervaring van een vork met een zuiger en shims? YSS heeft een klep ontwikkeld die op de “ouderwetse” cartridges past van vroegere right side up voorvorken. Middels een simpele modificatie van de originele cartridge in de vork en afstelling van de klep door de specialist kan voor zeer weinig geld een compleet nieuwe en stabiele voorvork gemaakt worden. Inbouwen van de klep wordt bij JJ Suspension altijd aangeboden bij service van een dergelijke voorvork en wordt altijd gemonteerd in combinatie met onze standaard voor vorkservice.

 

Lees alles over onze Voorvorkservice

Vragen over YSS Suspension of wil je een offerte ontvangen?