Meer halen uit jouw standaard voorvork of schokdemper

Veel motorfietsen zijn standaard voorzien van een schokbreker of voorvork waar nog heel veel verbetering uit te halen valt. De fabriek bespaard immers veel kosten door te besparen op vering en daarnaast is elke motorrijder anders: in gewicht, gebruik en zijn of haar rijstijl. Onderhoud aan motorvering is daarom bij JJ Suspension niet een kwestie van uit elkaar halen, andere olie erin en weer terug in elkaar zetten. Bij elke service bespreken we met u wat uw klachten zijn en hoe wij dit kunnen vertalen naar uw schokdemper of voorvork.

Meer dan 20 jaar ervaring

Motorvering is maatwerk. Toch heeft JJ Suspension al meer dan 20 jaar ervaring in het modificeren van schokdempers en voorvorken. In die tijd hebben wij zo goed als elke motor al een keer gezien en weten precies wat wij voor u kunnen betekenen. Het is dan ook een kleine moeite de setting van uw voorvork of schokdemper aan te passen naar een setting die zich al vele malen bewezen heeft bij andere klanten. En omdat deze setting bij service toch vervangen dient te worden, is die aanpassing meestal gratis!

modificatie motorvering

Aanpassen vering voor motorcross, circuit of extreem gebruik

Ook voor niet standaard motorvering kunt u bij ons terecht. Rijdt u bijvoorbeeld motorcross, op het circuit, wedstrijden met de motor of gebruikt u uw motorfiets bijvoorbeeld extreem offroad? Vaak zijn deze motoren al voorzien van andere, betere vering dan origineel. Dat betekent echter niet dat deze passen bij u. Heeft u klachten of zoekt u gewoon naar een verbetering? Wij helpen u graag met de verbetering van uw motorvering. JJ Suspension heeft daarvoor alle middelen in huis: wij hebben een schokdemper testbank én uitweegsysteem. Uw wensen niet uitvoerbaar met wat in de markt verkrijgbaar is? Met ons eigen merk SRP Suspension bouwen we dan gewoon een nieuwe schokdemper voor u!

Bent u fabrikant van motorvering?

Bent u fabrikant van motorvering? JJ Suspension voert regelmatig engineering, prototyping en productie uit voor motorveringsfabrikanten. Neem contact op om samen de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden hoe wij je motorvering kunnen verbeteren, of wil die lekke schokbreker laten reviseren? vul dan onderstaand formulier en wij adviseren je graag. Bellen kan natuurlijk ook!