Hyperpro

Hyperpro

Hyperpro Progressieve veren

Hyperpro onderscheid zich door gebruik te maken van progressieve veren: deze zijn onderin het werkgebied zacht en comfortabel, en worden steeds stijver wanneer het gewicht op de schokdemper of voorvork toe neemt. In combinatie met andere voorvorkolie kan daarom heel budget vriendelijk al een flinke verbetering in rij-eigenschappen van de motorfiets worden bereikt. Hyperpro biedt voorvorkverensets, losse progressieve spiraalveren voor de achterdemper of complete verensets speciaal berekend voor jouw motor.

Hyperpro Streetbox

Voor een hele leuke prijs een compleet anders sturende motor? Dan is de Hyperpro streetbox iets voor jou! In de streetbox zit de Hyperpro progressieve voorvorkverenset én een nieuwe achterdemper met progressieve veer. De streetbox is speciaal ontwikkeld voor de (sportieve) straatrijder die zoekt naar meer comfort i.c.m. betere stuureigenschappen en een betere remweg.

Hyperpro schokbrekers

Wanneer je nog meer uit je motor wil halen dan met de streetbox, bijvoorbeeld bij zeer sportief rijden, offroad rijden of op het circuit, dan kan je ervoor kiezen om de Hyperpro voorvorkverenset te combineren met een betere achterdemper dan die van de streetbox. Van demper met preoloadadjuster tot volledig instelbaar schokbrekers; hyperpro heeft voor bijna elke klant een passende oplossing. Wanneer nodig kunnen deze dempers ook met lineaire veer geleverd worden.

 

Hyperpro voorvorkverenset

Meer weten over Hypro veren?

Wil je meer weten over Hyperpro veren op jouw motorfiets of een offerte ontvangen?
Klik dan op de contactbutton.

Neem contact op

Progressieve veer

109

per veer

Hyperpro voorvorkverenset

150

excl. montage

Hyperpro verenset

250

Voor + achter

Hyperpro streetboxMeest gekozen

595

excl. montage

Hyperpro schokbrekers

495

vanaf