Do your thing op Zondag 12 mei a.s.

Komende zondag, 12 mei, sta ik, Wesley Pittens, van SRP Suspension en JJ Suspension klaar voor je op de motordag “Do your thing” in Spaarnewoude. Deze meieditie van de motordag belooft een bijzondere ervaring te worden.

Offroad rijden

Naast het genieten van offroad rijden met je eigen motor, wordt het een dag vol plezier en interessante ontmoetingen. Enthousiastelingen staan klaar om je meer te vertellen over verschillende aspecten van motorrijden, zoals techniek en roadtrips. Ook hebben we een speciaal parcours uitgestippeld waar je onder begeleiding van ervaren rijders aan kunt deelnemen.

Het programma

Loopt van 10.00 uur tot 16.00 uur, met tal van activiteiten en demonstraties. Bij aankomst en vertrek wordt van elke deelnemer een foto gemaakt, zodat je een blijvende herinnering hebt aan deze dag.
Hier zijn enkele hoogtepunten van het programma:

Aanwezig

  • Olaf Kempers van Motowow deelt zijn kennis als bush mechanic, met tips over motoronderhoud en probleemoplossing.
  • Eugene Fourie en Remy Zwemmer geven een demonstratie op een speciaal parcours, gevolgd door de mogelijkheid voor jou om het zelf uit te proberen
  • Bij Floris van BikeXperience kun je een testrit maken op een elektrisch aangedreven dirtbike van Pohlbock.
  • De motormeiden zijn te gast, een platform voor en door motorvrouwen, met onder andere een speciaal parcours om hun eerste offroadmeters te maken.
  • Op de motormarkt, die tussen 10.00 en 15.00 uur vrij toegankelijk is, kun je bijvoorbeeld in gesprek gaan met Hugo van de MAG (Motorrijders Actie Groep) die zich al 35 jaar inzet voor veilig motorrijden.
  • Motorcrosser en motorschokbreker specialist Wesley Pittens eigenaar van SRP Suspension en JJ Suspension staat klaar om advies en uitleg te geven over schokbrekers voor motorcross, enduro en adventure bikes, met demonstraties van motorfietsen met SRP schokbrekers.

De vrijwilligers van Motormeiden staan paraat om al je vragen te beantwoorden en hun kennis en ervaring met je te delen. Heb je je nog niet ingeschreven? Dan is het wellicht verstandig om dat snel te doen. Dit belooft een onvergetelijke dag te worden voor motorliefhebbers!