JJ Suspension is van oudsher een motorveringspecialist, maar door ontbreken van adressen in de omgeving van Mill die motorfietsonderhoud doen, is dat langzaam uitgegroeid tot een dienst die wij vaak leveren. Onze ervaren motorfietsmonteurs helpen je graag met de meest uiteenlopende diensten: onderhoud, reparatie, banden en repareren van kleine schades.

Motorfietsonderhoud

Bij het motorfietsonderhoud maken we in de basis gebruik van A-merken als Motorrex Olie, NGK Bougies, K&N oliefilters en K&N luchtfilters. Wanneer dit niet binnen uw budget valt bespreken we met u een passend alternatief zodat u toch veilig kunt blijven rijden: dat vinden we bij JJ Suspension het aller belangrijkst!

Reparaties

Loopt uw motor niet goed? Zijn de carburateurs vervuild? Accu kapot of werkt bijvoorbeeld uw ABS Pomp niet meer? Onze ervaren motorfietsmonteurs helpen u graag aan een passende oplossing. Wij kunnen alle merken originele onderdelen leveren of een passend alternatief: nieuw of indien gewenst gebruikt.

Motorbanden

Naast vering bepalen de banden ook een deel van de weggedrag van uw motor. Een passende band bij u en de motor is daarom erg belangrijk. Bij JJ Suspension kunt u altijd terecht voor bandenadvies of het laten monteren van nieuwe banden. Lekke band? in de omgeving van Mill kunnen we u tegen een vergoeding komen ophalen.

 

Heeft u vragen of wilt u een offerte?

Maak een afspraak