Motorbandenadvies

Motorbanden zijn een vak apart: de juiste band bepaald de rij-eigenschappen van de motorfiets, de remweg en de stuureigenschappen. Banden en vering hangen nauw samen: als één van beide niet op orde is, heeft het invloed op de werking van het andere. Of u nu een dagelijks woon-werk rijder bent, op vakantie gaat, aan motorcross doet, op het circuit rijdt of met de allroad motor het zand in gaat: voor alles zijn passende banden verkrijgbaar. Het team van JJ Suspension adviseerd graag in de juiste band zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw motorfiets

Motorbanden verkoop

JJ Suspension kan door verschillende leveranciers nagenoeg elk denkbare motorband en type voor u leveren en monteren. Neemt u vrijblijvend contact op voor een offerte.

Bandenreparatie

JJ Suspension kan uw banden, wanneer mogelijk, voor u repareren. U kunt daarvoor altijd bij ons terecht zonder afspraak. Uw veiligheid staat immers voorop. Heeft u een lekke band in de nabije omgeving van Mill en kunt u niet meer verder rijden? Tegen vergoeding kunnen wij u en uw motor ophalen en naar onze werkplaats brengen.

Heeft u vragen of wilt u een offerte?

Neem contact op