TFX Suspension

JJ Suspension is de Nederlandse dealer voor TFX Suspension. TFX Suspension is een Nederlandse fabrikant gevestigd in Weert en produceren schokdempers voor motorfietsen, Quads, Side by Sides en op bestelling schokbrekers voor custom projecten.

Custom schokbrekers voor iedereen

Een TFX schokdemper is standaard voorzien van een lineaire veer die past bij het gewicht en gebruik van de klant. Alleen al daarom is het geen “out of the box” product. Wanneer u kiest voor een TFX schokbreker bespreken we met u uitgebreid uw gewicht, gebruik en manier van motorrijden. Op basis van dit gesprek kiezen we de juiste veer die past bij u gewicht en gebruik en bouwt TFX daar de juiste demper bij. Een TFX Schokbreker is standaard zwart met blauwe verstelling: een ander kleurtje? Tegen meerprijs ook geen probleem.

Bouwt u zelf motorfietsen, een zijspan of heeft u andere speciale wensen? Wij kunnen voor u, samen met TFX, de juiste schokbreker bouwen.

Scheidingszuiger

Een TFX schokdemper is standaard voorzien van scheidingszuiger: dat betekend dat anders dan bij andere fabrikanten met dempers in dezelfde prijscathegorie olie en stikstof van elkaar gescheiden zijn. Dit zorgt voor stabielere demping onder alle omstandigheden.

Heeft u vragen of wilt u een offerte?
Neem contact op
tfx suspension

TFX Voorvorkveren

150

Per set

TFX 140 schokdemperMeest gekozen

509

Met scheidingszuiger

TFX 141 schokdemper

759

Volledig instelbaar, losse pod

TFX 142 schokdemper

899

Volledig instelbaar, vaste pod